Ανακαλύψτε την Ρόδο
Τοποθεσία

Προνομιακά τοποθετημένο δίπλα στην κοσμοπολίτικη παραλία Kαλλιθέα, σε απόσταση 6 χλμ από την Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου (προσβάσιμη με αυτοκίνητο ή μέσω δημόσιας συγκοινωνίας με συχνά δρομολόγια), το Kresten Palace Hotel αποτελεί ταυτόχρονα μια καταπράσινη όαση άνεσης και προσιτής πολυτέλειας, αλλά και ιδανική αφετηρία εξερεύνησης των πολλών αξιοθέατων του μεγαλύτερου νησιού των Δωδεκανήσων με την πλούσια ιστορία, τα παγκοσμίου φήμης μνημεία, κάστρα και αρχαιολογικούς χώρους και τις δεκάδες υπέροχες παραλίες.

Συγκεκριμένα το Kresten Palace Hotel απέχει μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο (6χλμ) τόσο από την Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, όσο και από το διεθνούς φήμης Φαληράκι με την έντονη νυχτερινή ζωή. Ενώ σε ακόμη πιο κοντινή απόσταση (3χλμ) βρίσκεται το γραφικό μεσαιωνικό χωριό της Κοσκίνου. Επιπλέον είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση στο ξενοδοχείο τόσο από το λιμάνι της Ρόδου (15 λεπτά με το αυτοκίνητο, 8,1χλμ) όσο και από το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου (22 λεπτά με το αυτοκίνητο, 19χλμ).

Το -έμπειρο και φιλόξενο- προσωπικό μας στο Kresten Palace Hotel είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε εις βάθος το κοσμοπολίτικο νησί μας, περπατώντας στα χνάρια του Κολοσσού της Ρόδου (ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου) και των πολλών πολιτισμών και λαών (Βυζαντινοί, Ιωαννίτες Ιππότες, Οθωμανοί, Ιταλοί) που έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στη διαμόρφωση της μοναδικής ταυτότητάς του.
Για περισσότερες πληροφορίες για την Ρόδο εδώ.