Περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες - Βιωσιμότητα

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πρωτοβουλίες του ξενοδοχείου που αφορούν το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα.

Διατήρηση ενέργειας
Από κεντρικές λειτουργίες όπως λέβητες και συστήματα φωτισμού, εξοπλισμούς κουζίνας και αυτοματοποιημένα συστήματα διαχείρισης ενέργειας, σε όλη την ιδιοκτησία, έχουμε δεσμευτεί να μειώσουμε την κατανάλωση ενέργειας.

Διατήρηση νερού
Μέσα στα δωμάτια των επισκεπτών, στους χώρους πλύσης, στις κουζίνες, στις πισίνες και στο Spa συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε αποτελεσματικές διαδικασίες οι οποίες μειώνουν το νερό και τα χημικά που χρησιμοποιούνται για να διατηρηθούν τα συστήματα νερού και να καθαριστούν οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Ένα μεγάλο μέρος των προσπαθειών μας περιλαμβάνει τα «πράσινα προγράμματα» επαναχρησιμοποίησης λευκών ειδών και πετσετών και η εγκατάσταση βρυσών, ντους και άλλων χαρακτηριστικών χαμηλής ροής.

Ανακύκλωση και μείωση αποβλήτων
Η ανακύκλωση είναι αναπόσπαστο κομμάτι πλέον στις καθημερινές διαδικασίες του ξενοδοχείου εδώ και πολύ καιρό. Το κεντρικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει γυαλί, χαρτί, πλαστικό, λάδι, λάμπες και μελάνι και συνεχώς αναζητούμε καινούριες ευκαιρίες για περαιτέρω εξέλιξη.

Προϊόντα μπάνιου
Προσφέρουμε φυσικά, με βάση έλαια, ειδικά διαμορφωμένα προϊόντα τα οποία δεν περιέχουν συντηρητικά και τεχνητά συστατικά και βρίσκονται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Κλειδιά δωματίων
Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένες οι κάρτες (κλειδιά) των δωματίων, είναι από βιοπλαστικό το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Προϊόντα μπάνιου
Τα συσκευασμένα προϊόντα περιποίησης έχουν αντικατασταθεί από δοχεία τα οποία γεμίζουν ξανά ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη και αλόγιστη χρήση.